Pers en adverteren

hands

 

Voor persberichten en persaanvragen mail naar BLOOMNieuws@Gmail.com

Dit is een kleine greep van de mogelijkheden om te adverteren op BLOOM Magazine.nl. Voor co-creatie kunt u ons bereiken op .

Advertentiemogelijkheden:

Sponsored Article
Een advertorial maar dan in stijl van BLOOM Magazine.nl. Visueel, to the point, en met een duidelijke call to action. Het verschil met een gewone advertorial zit hem in het long term effect. Daar waar een gewone advertorial na een week ophoudt wordt een gemiddeld artikel op BLOOM Magazine maanden later nog steeds gevonden. Onze bezoekers bladeren actief door oudere berichten.

Sponsored Stories
Een thematische verzameling van artikelen. U geeft ons een of meerdere advertorials, wij maken daar een aantal artikelen van van. Daarnaast verzamelen we andere relevante artikelen die bij het thema horen. Dit alles verzamelen wij in een categorie met een inleidende tekst die een link naar uw product bevat. Het voordeel van deze manier van adverteren is dat de kans groot is dat een individueel artikel, in een zoekresultaat voorkomt. Op deze manier genereert uw campagne een zeer lange tijd traffic.

Wallpapers en Takeovers
BLOOM Magazine is een visuele site waarbij de wallpaper een essentieel onderdeel is.  Adverteren middels takeovers en wallpapers past uitstekend bij onze content.

Bannering
Voor bannering mogelijkheden kunt u contact opnemen.

BLOOM staat sinds 10 juni 2015 officieel online en behaalt ruim 10.000 unieke bezoekers per maand. 
De meeste daarvan vallen binnen de leeftijdscategorie 25 t/m 45 jaar. Op BLOOM vind je artikelen over psyche, design, lifestyle en ouderschap.

Voor een offerte of een gesprek kunt u ons bereiken op: BLOOMNieuws@Gmail.com.

copyright

*De teksten en combinaties daarvan op deze website zijn beschermd door auteurs- rechten. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren. Het zonder onze toestemming overnemen van artikelen of delen daarvan levert schending van het copyright / auteursrecht op.

Onderdeel van http://www.demamablogs.com 

redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.