Hardlopen saai? Niet met Zombies, Run!

Door middel van de app stap je in een spannend verhaal waarin je een van de weinige  overlevenden bent van een zombie-apocalyps, en dus uit handen moet blijven van hordes bloeddorstige zombies.

 

Gelukkig kun je, terwijl je dat doet, gewoon blijven luisteren naar je eigen muziek (de theme song uit The Walking Dead misschien, of (voor TWD kenners) deze.Komen de zombies echter te dichtbij, dan hoor je dat door je oortjes en moet je even een tandje bijzetten. Tenminste, als je niet wilt eindigen als de main course voor een bloeddorstige zombie.

Tijdens je run heb je de rol van Runner 5, een van de laatst overgebleven mensen op aarde en heb je de missie is om de basis te verlaten en spullen voor je community te verzamelen. Er zijn 200 verschillende missies die je kan volbrengen, dus als je denkt dat je zo weer thuis op de bank kunt ploffen heb je het mis.

Ben je eenmaal weer thuis, dan kun je je statistieken met je totaal afgelegde afstand, tijd en snelheid bekijken.  Hoe meer voedsel, water en batterijen je tijdens het hardlopen hebt verzameld, hoe meer punten je krijgt zodat je nieuwe missies kunt doen. En vind je dat niet spannend  genoeg, dan kun je je altijd nog inbeelden dat Daryl Dixon een kilometertje of 10 verderop op je staat te wachten met zijn motor…

De app is beschikbaar voor IOS en Android.

 

 

redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.