Festivalproof met je glitterbum.

Zet je zonnebril op als je vandaag je Instagram opent, want de kans is groot dat je verblind wordt door de glitterexperimenten van kunstenares Mia Kennington, die plotseling overal lijken op te duiken.

 

 

Kennington is onderdeel van ‘The Gypsy Shrine’, een uit de UK afkomstige groep van visagisten, bodypainters en haarstylisten die over de hele wereld reizen om  pop-ups voor bodyart op te zetten op festivals.

De nieuwste trend? De glitter booty! Een idee dat Mia kreeg na een dagje chillen met haar billen op het Beyond Sahara-festival in Marokko. Wil je nu zelf dit festivalseizoen shinen met je eigen glitterbooty? Volg dan de volgende stappen.

  1. Begin met een basislaag waaraan de glitter zich kan hechten. Bijvoorbeeld bodypaint,  als je een kleurtje onder je glitter wil. Ga je liever voor transparant? Kies dan voor een sterke haargel.
  2. Breng glitter aan. Véél glitter. Vooruit, nog wat glitter erbij!
  3. Mag het allemaal nog wat opvallender? Dan kan je altijd nog wat zelfklevende (nep) edelstenen toevoegen. Er is geen hobbyzaak die ze niet verkoopt.  
  4. Fixeer je billen met een sterke haarlak of een make-up setting spray.

Hoewel we de glitterbooty een stuk aantrekkelijker vinden dan de glitterbaarden van een tijdje terug, moet je er wel mee kunnen leven dat je een glitterspoor achterlaat op de toiletbril. En omdat we allemaal weten hoe hardnekkig glitters kunnen zijn, kan het zomaar zijn dat je baas dankzij jouw festivaluitje tijdens het weekend op maandag jouw glitters aantreft op het toilet.. Het is waar, we leven in een bizarre tijd. Maar juist daarom is er genoeg reden om te zeggen: doe niet zo bitter, ga voor glitter!

https://www.instagram.com/thegypsyshrine/

www.thegypsyshrine.com

redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.