Over BLOOM!

Ik ben Vivienne, (tijdschrift) journalist en initiatiefneemster van BLOOM : Een online magazine voor en over vrouwen (mannen zijn uiteraard ook welkom.)

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het schrijven van human interest artikelen voor magazines als LINDA. Viva, Cosmopolitan, Margriet, Flair en Grazia. Bijzondere, ontroerende, shockerende of soms ronduit bizarre (levens)verhalen.

Soms krijg ik de vraag of al deze interviews echt zijn. Het antwoord daarop is: Ja. Alle verhalen zijn echt. Wel heb ik, in sommige gevallen, bepaalde omstandigheden en/of personalia gewijzigd of aangepast. Soms op verzoek van mijn interviewee, omdat ze wel hun verhaal wilden delen maar liever niet herkenbaar wilden zijn, of ter bescherming van hun naasten. En soms als me dat zelf verstandiger leek, omdat het voorkomt dat mensen de impact van een publicatie niet geheel kunnen inschatten.

Heb je een opmerking, tip of een verhaal dat je wilt delen? Voel je dan vrij me een berichtje te sturen via Facebook , Instagram of Twitter. Ik wens je veel leesplezier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren 

redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Helana

Beste Vivienne Groenewoud

Superbedankt voor je artikel in Vrouw van de Telegraaf hier help je heel veel einselgangers mee want hier berust zo’n stigma en discrimatie op terwijl we zo autonoom en intens gelukkig zijn !

Groetjes helena

Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.