Renske heeft een schoonmoeder from hell.

‘Toen we terugkwamen van een stedentripje had ze mijn vibrator onder het bed verstopt!’

Renske (28): ‘Met een uitgestreken glimlach keek mijn schoonmoeder me aan. ‘Hier, neem een koekje!’  Uitnodigend – of liever gezegd opdringerig – hield ze het bordje met daarop de koekjes onder mijn neus. ‘ Het zijn Olav’s lievelingskoekjes!’ vervolgde ze. Nu kende ik Olav op dat moment al ruim drie jaar, maar ik had hem nooit over die koekjes gehoord. Ik wilde echter niet flauw doen, dus nietsvermoedend nam ik een hap. Ik proefde het meteen; er zaten pinda’s in deze koekjes. Ik heb een hevige notenallergie. Iets waar Eef van op de hoogte was. Snel spuugde ik het koekje uit in mijn hand, maar mijn lippen begonnen al te tintelen. In paniek vroeg ik nog – totaal overbodig – ‘Zitten hier noten in?’ waarop Eef geschrokken zei dat ze daar helemaal niet aan gedacht had.. haar besmuikte glimlach vertelde me echter het tegenovergestelde. Dat is de enige keer dat Olav echt boos op haar is geworden.’

 
redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

6 Comments
Kim

Oh wauw wat een situatie. Je zou er maar in zitten! Knap hoe jullie hiermee omgaan. Ken vanuit mijn vorige werk en uit mijn omgeving mensen die in een soortgelijke situatie zitten en het is voor alle partijen zeker niet altijd makkelijk. Sterkte!

Reply
Jennifer

Knap hoe jullie hiermee omgaan! Ik had ook een schoonmoeder from hell, alleen die van jou is wel een tikkeltje erger. Mijn relatie is er alleen wel door stuk gelopen.

Reply
Julia

Haaa net goed van die tas! Maar dat maakt niet goed dat je eigenlijk altijd een rotgevoel hebt tegenover je schoonmoeder. Verschrikkelijk lijkt me dat. Ik zou dat echt niet trekken!

Reply
lot

Zooo ik kan echt handjes schudden met jou! Echt precies hetzelfde op de krasloten na en iets andere incidenten. Voor haar besta ik alleen opeens niet meer, maar daarvoor was ik gelukkig de ideale schoondochter. Ik herken zoveel stukjes dat ik er eigenlijk gewoon keihard om moest lachen! Hoe lekker was die 1000 euro haha!

Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.