Wie wil ‘m niet. De Kung Fu Vagina.

Plotseling dook dook-ie  weer op. Op de site van LINDA.Nieuws, dit keer: de ‘Kung Fu’ foef. Maar hoe krijg je die nu eigenlijk? En misschien wel belangrijker; wat heb je eraan?

 

Met de bedoeling de voordelen van een ‘Kung Fu’ vagina te promoten stelde Kim Amani – sex coach –  een inmiddels veelbesproken video samen waarin ze de voordelen van het vaginaal gewichtheffen belicht.

Sommige van deze redenen klinken heel aannemelijk; zoals dat de bekende ‘Kegel’ oefeningen – wie heeft ze niet ooit gedaan tijdens het wachten op de bus –  niet voldoende zouden werken. Of dat zwaardere spieroefeningen een intenser orgasme mogelijk maken, voor zowel jou als je partner.

Andere redenen zijn wat meer discutabel; willen we nu echt het middelpunt van elk feestje zijn, zoals de video ons voorspiegelt, door pingpongballen uit onze vagina te schieten of te fungeren als menselijke blik- en flessen-opener?

Je vraagt het je af…Toch staat de eeuwenoude Taoïstische kunst van vaginaal gewichtheffen hoog op de nominatie lijst om de nieuwste “IT”-workout te worden.

Buiten de educatieve waarde is het filmpje het bekijken waard door een live demonstratie van de vrouw die in het trotse bezit is van de sterkste vagina ter wereld: Tatyna Kozhevnikova. Gekleed in een babyblauw workout pakje zien we de struise blondine een flinke boomstam liften alsof het niets is. Zonder handen, mocht je je dat nog afvragen.

Klik hier voor een staaltje vaginaal gewichtheffen.

Een goed getrainde ’Kung Fu vagina’ zou zelfs in staat meubilair te verplaatsen, maar helaas…de meeste Westerse vrouwen hebben een dramatisch zwakke vagina, volgens Kim althans. Zij geeft aan dat de vaginaspieren te vergelijken zijn met elke andere willekeurige spier.

Je biceps versterk je tenslotte ook niet door je arm op en neer te bewegen; daar zijn toch echt gewichten voor nodig. De enthousiaste seks coach doet verder uit de doeken dat, zodra je je spieren weet te beheersen als een ware seks ninja, je clitoris voortaan niets meer is dan een ’meet and greet’- zone. Niet dat daar iets mis mee is, als je zin hebt in ‘fast food’.

Echte extase bereik je echter met een baarmoeder orgasme. Elke vrouw zou in staat zijn om dit spirituele hoogtepunt te kunnen ervaren. Het vergt slechts een training van vijf minuten per dag, en dan is een legendarische vagina met superpowers ook voor jou weggelegd!

Wil je zelf een vaginale Kung Fu Master worden en het ultieme orgasme ervaren? Zowel Tatyana als Kim geven kosteloze cursussen op hun site. Dus wie weet til jij straks zelf dat nachtkastje naar je slaapkamer, en dat met een extatische lach op je gezicht. Het is het proberen waard.

Desondanks wij zien vaginaal gewichtheffen nog niet direct als upcoming event op de volgende Olympische spelen…

Meer lezen? Tess: Ik heb spijt van mijn “Franken-vagina”. 

redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.