‘Mijn zoons werden mishandeld door de oppas.’

boy

 

 
redactie

Add your Biographical Info and they will appear here.

6 Comments
Sarra

Wow! Ik ben zo geshockeerd! Ik werkte zelf een tijdje als gastouder. En in de kinderopvang. Een kind is voor mij zon dierbaar bezit hoe durft ze haar woede op kinderen af te reageren. Ik had dr wat gedaan! Ik heb drie kinderen en ik zou niet weten wat ik zou hebben gedaan. Sorry ik raak gewoon woedend van dit verhaal. arme schatjes in de schuur!? Gelukkig hebben ze een goede betrokken moeder. Volg je gevoel altijd! Dat is wat ik wel heb geleerd. Mijn voorkeur? Oppasomas of kinderopvang. Maar ik heb nu de luxe om zelf thuis te blijven.

Reply
Jess

Brrr! Ik heb het er nu al moeilijk mee dat ik binnenkort mijn nieuwe baby zal moeten achterlaten bij een vrouw waarvan ik moet uitgaan dat ze het beste voor heeft met mijn meisje. Zon verhalen geven met kippenvel.

Reply
Daantje

Beide niet! Dit is één van de redenen dat ik ervoor heb gekozen om thuis te blijven; ik heb het zelf toch altijd beter voor met mijn zoontje dan wie dan ook!!

Reply
Daantje

Tsja, ik vind het niet nodig om hem op deze leeftijd al los te laten 😉 Dat komt wel als hij 2 is, dan mag hij van mij best naar de peuterspeelzaal hoor. 🙂

Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.